ShHB Bereqeti

Prishtinë,2 prill 2020
Shoqata humanitare ‘Bereqeti” organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës në bashkëpunim me Fondacionit Firdeus nga Tirana ka shpërnda 7500kg miell ndihma për skamnorët e komunës së Hanit të Elezit.
Musa Vila, kryetar i KBI në Han të Elezit falenderoi Kryesinë e BIRK-ut dhe Bereqetin pë ofrimin e këtyre ndihmave.” Pranuam 300 thasë miellë,që shpërndarjen do ta banë këshilli emergjent,duke dërguar shtëpi për shtëpi.Allahu i shpërbleft me mirësit e Tij të gjithë kontributdhënësit”gha keyetari Vila.
Aksioni humanitar i Bereqetit do të vazhdojë edhenë ditët në vijim.