ShHB Bereqeti

Helping Children

Fight for right causes

What we do

We aim to provide groceries, amenities and appliances to low-income familes. We nedd your help

Help The Helpless

Findings and studies in cancer Science Blog. Sharing new developments.

Save The Children

developmentses findings science Blog. Sharing new and studies in cancer.

Donation For Poor

Findings and studies in cancer Science Blog. Sharing new developments.

About us

Known across life stories
Country and the world amazing

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live artes we do in the world of finance.

Play Now

Time has changed

Latest Campaigns

Help The Helpless

Findings and studies in cancer Science Blog. Sharing new developments.

Save The Children

developmentses findings science Blog. Sharing new and studies in cancer.

Donation For Poor

Findings and studies in cancer Science Blog. Sharing new developments.

Who We Are

Be a Volunteer Our Community

Known across the country and the world for the amazing work they do the British Red Cross uses its blog to share a mix of real-life stories firs aid advice and to help raise awareness

Our Awesome

Creative Team

Ana Eli

Content Writer

Volunteer Locations

Where We'd Volunteered

Lajme

Aktivitete

“Bereqeti” shtriu dorën e ndihmës në pjesën veriore të vendit

“Bereqeti” shtriu dorën e ndihmës në pjesën veriore të vendit

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti‘’, në kuadër të aktiviteteve humanitare në pjesën veriore…

Së shpejti fillon shpërndarja e 60 ton mish nga therja e kurbanëve

Së shpejti fillon shpërndarja e 60 ton mish nga therja e kurbanëve

Në ditët në vijim, Bashkësia Islame e Kosovës do të fillojë shpërndarjen…

Sofra e Ramazanit

Sofra e Ramazanit

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” edhe këtë vit organizon aksionin tashmë tradicional “Sofra…

Projektet e shoqatës “Bereqeti” të realizuar gjatë vitit 2022

Projektet e shoqatës “Bereqeti” të realizuar gjatë vitit 2022

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, që funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të…

Shoqata “Bereqeti” ndimoi familjet nevojtare në Pukë të Shqipërisë

Shoqata “Bereqeti” ndimoi familjet nevojtare në Pukë të Shqipërisë

Prishtinë, më 18 prill 2022 Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka vazhduar aktivitetin…

“Bereqeti” dhe zyra e Dijanetit në Zvicër dhuruan 600 pako ushqimore

“Bereqeti” dhe zyra e Dijanetit në Zvicër dhuruan 600 pako ushqimore

Prishtinë, më 8 prill 2022 Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” në kuadër të…