ShHB Bereqeti

Prishtinë, 4 shtator
Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Shoqata Humanitare “Bereqeti”, dhuroi çanta dhe pajisje të tjera përcjellëse, ngjyra, lapsa, fletore, dhurata,veshmbathje etj. për nxënësit e shkollave fillore të mesme të ulët “Fan Noli”, “Liria” dhe “Ramiz Sadiku” në Marec të Prishtinë. Drejtori i Bereqetit, Behxhet ef.Ajvazi, me këtë rast uroi të gjithë mësuesit dhe nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor, duke lutur Zotin që t’u ndihmojë dhe t’u japë mbarësi në këtë rrugë të shenjtë.Bereqeti sikur edhe viteve të kaluara, po dhuron çanta dhe pajisje të tjera shkollore për nxënës, me rastin e fillimit të vitit shkollor.