ShHB Bereqeti

Prishtinë, 8 prill 2020

Në kohën kur vendi ynë po përballet me pandeminë Covid-19, kërkesa për ndihma është shtuar edhe më tepër. Për t’u dalë në ndihmë këtyre familjeve Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” është në aksion të vazhdueshëm këto ditë.Dega e kësaj shoqate në Ferizaj, ndihmoi 20 familje nevojtare në këtë qytet. Donator i këtyre ndihmave ishte Bekim Ferizi.
Koordinatori i kësaj shoqate, dega në Ferizaj, Naim ef. Rexhepi, falënderoi donatorin dhe gjithë bamirësit për ndihmën që po japin, si dhe ftoi gjithë ata që kanë mundësi që të ndihmojnë edhe më familjet nevojtare.