ShHB Bereqeti

Prishtinë, 24 shtator 2018

Shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” në bashkëpunim me Departamentin e Gruas dega e Fushë Kosovës, ka shpërndarë ndihma për disa familje dhe fëmijë në nevojë. Drejtori i Bereqetit Fitim ef. Flugaj me këtë rast tha se shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” ashtu si herëve të tjera edhe këtë herë po mundohet që të zbusë gjendjen e varfërisë tek ato familje të cilat kanë nevojë për dorën e ndihmës. Andaj, siç u shpreh drejtori Flugaj, si shoqatë humanitare bamirëse “Bereqeti” në bashkëpunim me Departamentin e Gruas dega e Fushë Kosovës po ndihmojnë disa familje dhe fëmijë të varfër dhe skamnorë. Ai ka premtuar se shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” asnjëherë nuk do të ndalet së vepruari dhe do të jetë gjithnjë aty ku e kërkon detyra.