ShHB Bereqeti

Prishtinë, 13 prill 2020

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, që vepron në kuadër të Këshillit të BI-së së Pejës, sot ka ndihmuar 9 familje në Turjak me pako ushqimore, si dhe ka shpërndarë 50 thasë me miell për familjet nevojtare.

Këto ndihma janë dhuruar nga xhemati i rregullut që ndihmon shoqatën.
Ermir ef. Gega, koordinator i degës, falënderoi donatorët, si dhe porositi të gjithë bamirësit që të bashkohemi për të ndihmuar familjet nevojtare. Ai porositi që të bëhemi bashkë në kampanjën “Sofra e Ramazanit”.