ShHB Bereqeti

Prishtinë, 25 mars 2020

Dega e Shoqatëa Humanitare “Bereqeti” dega në Prizren dje përmes Imamit Hasan ef. Krasniqi dhe aktivistëve të xhamisë së fshatit Hoqë e Qytetit ka vizituar 12 familje me kushte të rënda ekonomike në Prizren, Lubeqevë, Hoqë e Qytetit, Poslishtë dhe Zhur, duke u dhuruar pako ushqimore dhe higjienike me të cilat sadopak ua ka zbutur qendjen e tyre në këtë kohë pandemie.
Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren e falënderon bamirësin nga fshati Hoqë e Qytetit i cili deshi të mbetej anonim si dhe Imamit së bashku me aktivistët të Degës së Bereqetit në Prizren.