ShHB Bereqeti

“Bereqeti” shtriu dorën e ndihmës në pjesën veriore të vendit

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti‘’, në kuadër të aktiviteteve humanitare në pjesën veriore të vendit, vizitoi Komunën e Leposaviqit, me ç’rast drejtori z. Behxhet Ajvazi me bashkëpunëtorë u mirëprit në takim nga kryetari i Komunës, z. Lulzim Etemi. Në këtë takim, z. Ajvazi dhe z. Etemi diskutuan për mundësitë e mbështetjes dhe bashkëpunimit institucional për të […]

Së shpejti fillon shpërndarja e 60 ton mish nga therja e kurbanëve

Në ditët në vijim, Bashkësia Islame e Kosovës do të fillojë shpërndarjen e mishit të Kurbanit. Më shumë se 60 ton mish veçse janë deponuar në depon e “Bereqetit”, depo kjo e ndërtuar rishtazi, që përmbushë të gjitha nevojat e ruajtjes dhe shpërndarjes së mishit. Besimtarët edhe kësaj radhe kryen këtë obligim përmes Bashkësisë Islame […]

Sofra e Ramazanit

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” edhe këtë vit organizon aksionin tashmë tradicional “Sofra e Ramazanit”. Ky aksion fillon më 10 mars dhe përfundon më 30 mars. Vlera e pakos këtë vit është 40 euro.

Projektet e shoqatës “Bereqeti” të realizuar gjatë vitit 2022

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, që funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, gjatë vitit 2022, ka realizuar një sërë projektesh bamirëse humanitare. Përkundër sfidave të ndryshme, kjo shoqatë ka realizuar aksione të ndryshme, siç janë ndihmesa me pako ushqimore dhe higjienike, ndihmat në veshmbathje, ndërtimi i shtëpive, hapja e puseve të ndryshme, ndihma me […]

Shoqata “Bereqeti” ndimoi familjet nevojtare në Pukë të Shqipërisë

Prishtinë, më 18 prill 2022 Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka vazhduar aktivitetin e saj humanitar edhe jashtë territorit të Republikës së Kosovës. Kjo shoqatë ka ndihmuar me pako ushqimore e higjienike dhe me veshmbathje familjet nevojtare në qytetin e Pukës. Myftiu i Pukës, Gëzim ef. Kopani, falënderoi përzemërsisht Shoqatën Humanitare Bamirëse “Bereqeti” për këto ndihma, […]

“Bereqeti” dhe zyra e Dijanetit në Zvicër dhuruan 600 pako ushqimore

Prishtinë, më 8 prill 2022 Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” në kuadër të aksionit Sofra e Ramazanit, është ndihmuar sot nga Zyra e Dianetit në Zvicer e cila ka shpërndarë 600 pako ushqimore për familjet nevojtare në Kosovë.Përfaqësuesi i mushavirit të Dijanetit të Turqisë në Prishtinë Bilal Xhoshkun falenderoj të gjithë kontribuesit duke uruar që këto […]

Shoqata “Bereqeti” mbajti takimin e rregullt me koordinatorët e saj

Prishtinë, 9 mars 2022 Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” ka mbajtur sot takimin e rregullt me koordinatorët e saj, për të diskutuar mbi përgatitjet për muajin Ramazan. Drejtori i shoqatës “Bereqeti”, Behxhet ef. Ajvazi, fillimisht falënderoi të gjithë koordinatorët për punën dhe angazhimin e tyre, si dhe kërkoi nga ta që edhe më tej të kontribuojnë, […]

Projektet e shoqatës “Bereqeti” të realizuara gjatë vitit 2021

Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, që funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, gjatë vitit 2021, ka realizuar një sërë projektesh bamirëse humanitare. Përkundër sfidave të ndryshme, kjo shoqatë ka realizuar aksione të ndryshme, siç janë ndihmesa me pako ushqimore dhe higjienike, ndihmat në veshmbathje, ndërtimi i shtëpive, hapja e puseve të ndryshme, ndihma me […]

ShHB “Bereqeti” dhe ShH ‘Peja’ në Nju York ndihmojnë 447 familje në nevojë në këtë fundvit

Prishtinë, 26 dhjetorShoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti, e cila operon në kuadër të Kryesisë së BIK-ut, në bashkëpunim me Shoqata Humanitare ‘Peja’ në Nju Yorku me Komuniteti shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në këtë fundvit kanë ndihmuar 447 familje në nevojë, familje të dëshmorëve, veteran dhe kategori tjera. Përpos familjeve që do të ndihmohen […]

Puna e “Bereqetit” gjatë Ramazanit 2021

GRAFIKON I PUNËS SË SHOQATËS HUMANITARE BAMIRËSE “BEREQETI” GJATË MUAJIT RAMAZAN-2021Ky është një grafikon i punës së Shoqatës Humanitare Bamirëse “Bereqeti” me të gjitha degët e saj në të gjithë territorin e Kosovës, gjatë muajit Ramazan-2021.Ky grafikon përfshinë aksionin “Sofra e Ramazanit”, i cili u realizua për nder të muajit Ramazan.Falënderojmë të gjithë bamirësit nga […]