ShHB Bereqeti

Kryesia e BIRK-ut iu drejtohet Diasporës për mbështetje të aksionit “Sofra e Ramazanit 2021

Prishtinë, 2 prill 2021 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, i është drejtuar qendrave islame shqiptare, imamëve dhe kryesive të xhamive në Diasporë për mbështetje të aksionit “Sofra e Ramazanit 2021”>Me këtë rast duhet theksuar se edhe Myftiu i Kosovës Naim ef. Tërnava ka shprehur falenderime dhe bindjen se mërgata jonë do t’i përgjigjet këtij aksioni humanitar […]

Edhe sot aksioni “Sofra e Ramazanit 2020” u mbeshtet nga besimtarët

Aksioni humanitar “Sofra e Ramazanit 2020” që po organizohet nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, është duke ecur mbarë e mirë. Bereqeti është bërë adresë e sigurt ku bamirësit e vullnetmirët  qoftë nga Kosova por edhe diaspora  vazhdojnë të derdhin mjetet e tyre duke ndihmuar  këtë aksion humanitar duke iu përgjigjur pozitivisht kësaj iniciative të nisur nga SHHB “Bereqeti”. Me […]