ShHB Bereqeti

Fjalimi i Myftiut Tërnava në takimin e Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq dhe Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës

Fjalimi i Myftiut Tërnava: I nderuari z. Agim Gashi, shef i Zyrës së Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq në Kosovë, i nderuari z. Prenk Gjetaj, kryesues i komisionit qeveritar për persona te zhdukur, i nderuari z. Ibrahim Makolli, kryesues i delegacionit të bisedimeve për personat e zhdukur, të nderuar kryetarë të këshillave të Bashkësisë […]

Urimi i Myftiut për Ramazan

Prishtinë, 20 gusht 2009       Urimi i Myftiu të Kosovës, Mr. Naim Tërnava për besimtarët dhe qytetarët e Kosovës  me rastin e fillimit të  muajit të RamazanitTë nderuar besimtarë!Nesër, më 21.08.2009, është dita e parë e muajit të bekuar të Ramazanit, muajit të mëshirës, të faljes, të bereqetit e të mirësisë, andaj kam […]