ShHB Bereqeti

Prishtinë, 9 prill 2020

Familjet me jetimë ishin në planë të ofrimit të ndihmës nga Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Shtime.
Shoqata në bashkëpunim me Human Aple, sot ndihmoi 53 familje me nga nje thesë miell dhe me një pako ushqimore.
Driton ef.Zenuni, koordinator i kësaj shoqate, dega në Shtime i falënderoi donatorët për ndihmat e vazhdueshme që po japin.
Ai porositi të gjithë bamirësit që të jenë së bashku me nevojtarët në këto ditë në të cilat po gjendet vendi ynë në përballje me Koronavirusit Covid 19.