ShHB Bereqeti

Vazhdon shpërndarja e mishit të kurbanit nga shoqata “Bereqeti”

Prishtinë, 5 shtator 2019 Shoqata humanitare “Bereqeti”, në vazhdën e aktiviteteve të saj ka vazhduar, sipas planit të paraparë, shpërndarjen e mishit të kurbanit. Mishin kanë ardhur ta tërheqin pjesa më e madhe Këshillave të Bashkësisë Islame e Kosovës ku menjëherë do të bëhet shpërndarja e mishit të kurbanit në xhemate të kategorive me gjendje […]

Po vazhdon shpërndarja e mishit të kurbanit nga shoqata “Bereqeti”

Prishtinë, 31 gusht 2019 Shoqata humanitare “Bereqeti”, e cila është organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, ka vazhduar, sipas planit të paraparë, shpërndarjen e mishit të kurbanit. Mishi i kurbanit po shpërndahet nga Bashkësia Islame e Kosovës dhe të parët që po furnizohen janë ata me gjendje më të rëndë sociale dhe mishi […]

Shoqata “Bereqeti” shpërndau ndihma për nevojtarët

Prishtinë, 06 maj 2019 Shoqata bamirëse humanitare “Bereqeti”, dega në Prishtinë, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, sot shpërndau 250 pako për personat me kushte të rënda. Shpërndarja e këtyre ndihmave u bë në xhaminë “Pavarësia”, në Prishtinë. Imami i kësaj xhamie, njëherësh koordinatori i kësaj shoqate për Prishtinë, […]